Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Διακόσμηση του Σπιτιού -2-

Γενικές προτάσεις για ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Εσωτερικών Χώρων

Eκτός από τα γενικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το διακοσμητικό ύφος και στυλ ενός σπιτιού (αρχιτεκτονικά στοιχεία, χρώματα, είδος επίπλων κλπ) υπάρχει πάντα μια ατέλειωτη σειρά από "λεπτομέρειες" που τελικά δεν αποδεικνύονται καθόλου δευτερεύουσες, για την συνολική αίσθηση και την τελική εικόνα που δημιουργεί ο κάθε χώρος.  
Επιπλέον,  αυτά τα επιμέρους διακοσμητικά στοιχεία, είναι εκείνα που πολύ πιο απλά και γρήγορα    μπορούν να αλλάξουν και να συμβάλλουν στη διάθεσή σας για ανανέωση, αφού δεν είναι πάντα εύκολο  να βάψετε ξανά τοίχους που το χρώμα τους σας έχει κουράσει, ή να αλλάζετε κάθε τόσο έπιπλα. 




Διακοσμητικά Αντικείμενα 


Το που θα τα τοποθετήσετε αλλά και η σωστή εκτίμηση για το πόσα "αντέχει" ο χώρος σας  είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να τον αναδείξει ή να τον καταστρέψει. 
Γενικά η λογική "σκορπάμε παντού ότι χωράει", είναι κάτι που μάλλον δεν θα δημιουργήσει το τέλειο σύνολο, ειδικά σε μικρούς χώρους που μ΄αυτόν το τρόπο θα δείξουν ασφυκτικά  γεμάτοι. Λιγότερα και μεγαλύτερα κομμάτια, τραβούν ευκολότερα την προσοχή,  αλλά και απελευθερώνουν οπτικά  τη συνολική εικόνα, πολύ περισσότερο απ΄ότι αν στη θέση τους υπήρχαν πολλά και μικρότερα κομμάτια.

Επίσης, ομοιογενή υλικά  σε μικρότερα ή μεγαλύτερα  αντικείμενα, θα αναδειχθούν πολύ καλύτερα αν τοποθετηθούν συγκεντρωμένα, δημιουργώντας  ομοιόμορφες γωνιές, από το να σκορπιστούν  και τελικά να "χαθούν" σε διαφορετικά σημεία ενός χώρου, χωρίς να προσελκύσουν ποτέ την προσοχή που τους αξίζει.
Κατηγοριοποιήστε λοιπόν αρχικά τα διακοσμητικά σας αντικείμενα, ανάλογα με το υλικό και το ύφος τους και στη συνέχεια αποφασίστε για τη σωστή θέση τους μέσα στο σπίτι, τοποθετώντας τα συγκεντρωμένα κατά είδος σε κάποια σημεία, αντί να τα διασκορπίσετε ένα ένα, πάνω σε κάθε διαθέσιμη επιφάνεια. 

Ειδικά για συγκεκριμένες  κατηγορίες αντικειμένων όπως είναι για παράδειγμα  τα ασημικά, τα μπρούτζινα, τα κρυστάλλινα   ή τα πορσελάνινα διακοσμητικά, είναι σχεδόν "νόμος" ότι αν δεν τα συγκεντρώσετε όλα μαζί  και τα εκθέσετε  "ατάκτως εριμμένα", όχι μόνο θα τα αδικήσετε, αλλά και δεν θα αποφύγετε να μοιάζει τελικά όλο το σπίτι "φορτωμένο", χωρίς κάποια κεντρικά σημεία που να τραβούν το μάτι αλλά και κάποια άλλα, εντελώς ελεύθερα. Μια παγίδα που πρέπει να προσέξετε σε τέτοιου είδους "ομαδοποιήσεις" είναι ότι εκτός που το υλικό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τόσο το στυλ των αντικειμένων όσο και την γενικότερη ποιότητα και "αξία" τους.

Θεωρώντας π.χ ότι  στην ίδια "ομάδα" με δύο παλιά, αυθεντικά ασημένια κηροπήγια, ανήκουν και τα "ασημί" πιατάκια που "ψαρέψατε" κάπου με  ένα  ευρώ, χαλάτε άσκοπα το ύφος του συνόλου και υποβιβάζετε και τα αυθεντικά κομμάτια σας αλλά τα όμορφα αλλά ...διαφορετικά όμορφα πιατάκια. 
Γενικά πάντως, επειδή η άποψη ότι "το πολύ κύριε ελέησον το βαριέται κι ο θεός..." φαίνεται να ισχύει και σε ότι αφορά την διακόσμηση του σπιτιού, ακόμα κι αν συγκεντρώσετε/ομαδοποιήσετε, αποφύγετε τις "δεκάδες" τέτοιου είδους, διαφορετικές γωνιές με διακοσμητικά πάσης φύσης, εκτός κι αν μένετε σ΄ένα αχανές σπίτι 300 τ.μ, οπότε όσα και να βάλετε, δύσκολα θα δείξει βαρύ και υπερβολικά φορτωμένο.....


Διακοσμητικά Μαξιλάρια 


Λίγα στοιχεία μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εικόνα ενός δωματίου όσο τα υφάσματα. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια δε είναι από τις ευκολότερες παρεμβάσεις και αλλαγές που μπορείτε να κάνετε όχι μόνο τους χειμερινούς μήνες όπου τα μαξιλάρια σε καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες ή στο πάτωμα θα δώσουν μια γενική αίσθηση "ζεστασιάς" αλλά όλες τις εποχές, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα εποχιακά υφάσματα και μοτίβα.  
Ξεφύγετε από τα κλασσικά σχήματα και επιλέξτε εκτός από τετράγωνα, μαξιλάρια στρογγυλά ή κυλινδρικά  (καραμέλες), χρησιμοποιήσετε υφάσματα  ανάλογα με το πόσο μοντέρνα ή κλασσικά είναι τα έπιπλά σας και  διαλέξτε αποχρώσεις έντονες και αντίθετες  με τις υπόλοιπες που κυριαρχούν, αν γενικά σας λείπει χρώμα, ή ταιριάξτε τα με τα χρώματα που υπάρχουν, αν προτιμάτε μια πιο ήπια, ομοιόμορφη εικόνα.
Είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξετε και μόνοι σας, με κάποιο από τα πάρα πολλά  και πάμφθηνα υφάσματα που κυκλοφορούν πια ακόμα και στις λαϊκές αγορές. Αν βεβαίως ξέρετε πολλά από ράψιμο ζητήσετε τη βοήθεια της μαμάς ή μιας φίλης ή ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Τίποτα δεν θα δώσει στον καναπέ του καθημερινού σας καθιστικού αλλά και στα κρεβάτια μεγαλύτερη αίσθηση θαλπωρής, από μια σειρά μαξιλάρια. Αλλά ακόμα κι αν επιλέξετε να τα αγοράσετε έτοιμα, η ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και είδος υφάσματος είναι ατέλειωτη και βεβαίως  μπορείτε εκ των υστέρων να τους προσθέσετε, φάσες υφάσματος, κουμπιά, τρέσες ή ότι άλλο φανταστείτε. 

Σ΄ένα από τα πολλά καταστήματα που τυπώνουν οτιδήποτε πάνω σε ύφασμα, μπορείτε να δώσετε τα καλύμματα των μαξιλαριών για να σας τυπώσουν πάνω τους τις φωτογραφίες σας, "υπογράφοντας" έναν καναπέ ή κάποιες πολυθρόνες με το προσωπικό ή οικογενειακό σας στίγμα. Αυτή είναι μια πολύ όμορφη ιδέα και για τις καρέκλες της καθημερινής τραπεζαρίας σας. Η φωτογραφία ή το όνομα  του "ιδιοκτήτη" της καρέκλας στο μαξιλάρι της, θα κάνει πολύ πιο οικεία και φιλόξενη την αγαπημένη θέση του καθενός στο τραπέζι.

Κάδρα

Η  ίδια μέθοδος της συγκέντρωσης και ομαδοποίησης, μπορεί επίσης να αποδώσει πολύ καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα και σε όλα όσα θα τοποθετήσετε στους τοίχους.  

Η λαθεμένη αντίληψη "μεγάλος τοίχος = ένα τεράστιο κάδρο" ή "μικρή επιφάνεια = μία μικρή κορνιζούλα",  απλά θα "καλύψει" τους τοίχους, χωρίς να προσφέρει τίποτα παραπάνω αισθητικά. 
Παρεμφερή θέματα στους πίνακες αλλά και παρόμοιες κορνίζες, θα δείξουν πολύ καλύτερα αν τοποθετηθούν όλες μαζί στο ίδιο σημείο. 
Πριν τα κρεμάσετε, σημαδέψτε με ακρίβεια  στον τοίχο τη θέση του καθενός, ταιριάζοντας τα ανάλογα με το μέγεθός τους. Η τελική εικόνα, δεν είναι υποχρεωτικό να  είναι απόλυτα συμμετρική και μπορεί σε κάποιο σημείο να "ξεφεύγει" είτε σε ύψος, είτε σε μήκος ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, αλλά και το τι "ακολουθεί" κάτω από τη θέση που βρίσκονται τα κάδρα σας. Μια τέτοια σύνθεση τοποθετημένη σ΄ένα τοίχο βαμμένο με έντονη απόχρωση και διαφορετική από τους υπόλοιπους, θα κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Οι επιλογές που έχετε για να "στολίσετε" τοίχους, είναι  αμέτρητες. Στα μεγάλα καταστήματα με αφίσσες θα βρείτε αντίγραφα  έργων ζωγραφικής σε πολύ καλές τιμές, ατέλειωτη ποικιλία  για να διαλέξετε την κατάλληλη κορνίζα,  αλλά και μια τεχνική που με ειδική επεξεργασία του χαρτιού,  δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ζωγραφικής. Έτσι το έργο που αρχικά επιλέξατε σε μια απλή χάρτινη αφίσσα,   εκτίθεται στον τοίχο σας, όπως ακριβώς κι ένας πίνακας, μόνο με το περίγραμμα της κορνίζας, χωρίς τζάμι.  Κοστίζει βέβαια  παραπάνω από ένα απλό κορνιζάρισμα, αλλά πολύ λιγότερο απ΄ότι ένας αυθεντικός πίνακας ζωγραφικής.

Η επιλογή να τοποθετήσετε ομαδοποιημένα κάδρα με φωτογραφίες σας, είναι επίσης μια πολύ καλή και οικονομική λύση για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας, όπως και το να δημιουργήσετε σε κάποιο σημείο μια ...χρωματιστή συλλογή από τα "καλλιτεχνήματα" που φέρνουν από το σχολείο τα πιτσιρίκια σας. Μια ιδέα που θα εντυπωσιάσει και τα ίδια αλλά και εσάς με το ιδιαίτερα "προσωπικό" της ύφος.   


Γενικά, ξεφύγετε και σε ότι αφορά τα κάδρα, από τις κλασσικές "συνταγές" και φτιάξτε προσωπικές δημιουργίες αφού κανένας κανόνας δεν ορίζει ότι μόνο χαρτί μπορεί να κλειστεί πισω από το τζάμι τους.
Πανεύκολο επίσης να δημιουργήσετε "εποχιακά αριστουργήματα" από φυσικά υλικά, με ελάχιστο κόστος, ουσιαστικά όσα θα πληρώσετε μόνο για την κορνίζα τους. Θα χρειαστεί  απλά να κολλήσετε αποξηραμένα φύλλα, λουλούδια, βότσαλα, άμμο, αστερίες κλπ. σ΄ένα κομμάτι χαρτόνι ή και ύφασμα και να το παραδώσετε σ΄ ένα κατάστημα που φτιάχνει κορνίζες διαλέγοντας αυτή που του ταιριάζει, για να  ...παραλάβετε σε λίγες μέρες ένα, στην κυριολεξία, "μοναδικό" έργο τέχνης!!

Τα πολλά κάδρα τοποθετημένα μαζί, είναι επίσης ο ιδανικός τρόπος  για να αναδειχθούν κάποιες συλλογές από καρτ-ποστάλ,  νομίσματα, γραμματόσημα, παλιές δαντέλες και εργόχειρα που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πουθενά αλλού όπως και  θρησκευτικές εικόνες και ότι άλλο θα θέλατε να βλέπετε και να απολαμβάνετε καθημερινά, αντί να βρίσκονται ...καταχωνιασμένα και αχρηστευμένα  στα ντουλάπια και τα συρτάρια σας.

 Τραπεζάκι σαλονιού 

Ποια είναι τελικά τα κατάλληλα αντικείμενα, για να το διακοσμήσουν;;;  Ερώτηση με δεκάδες απαντήσεις και αντικειμενικά όλες ...σωστές. 
Το συγκεκριμένο τραπέζι που δεν λείπει από κανένα καθιστικό, είναι αλήθεια ότι  "ταλαιπωρείται"  συχνά από μια αναίτια τάση, να  καταλήγουν πάνω του  αντικείμενα με μηδέν χρησιμότητα, για χάρη των  "διακοσμητικών ανησυχιών" μας.


Σίγουρα  θα έχετε δει κι εσείς σε πολλά  σπίτια,  πολυτελείς "ιλουστρασσιόν" τόμους ακουμπισμένους εκεί, δείγμα "διανόησης" των ιδιοκτητών, ενώ  ποτέ δεν έχουν ανοιχτεί και διαβαστεί από κανέναν, απλά να σκονίζονται στο τραπεζάκι  αντί σε κάποιο ράφι ή την ..."ιδιοφυή" διακοσμητική ιδέα του δίσκου με μια καράφα και τα ασορτί ποτηράκια της, αν όμως ζητήσετε ένα λικέρ οι ιδιοκτήτες τρέχουν στη κουζίνα για να σας φέρουν ποτήρι αφού  τα συγκεκριμένα είναι, σαν τα βιβλία, πνιγμένα στη ...σκόνη.


Κάτι τέτοιες  "ευφάνταστες", "ευρηματικές" λύσεις και θεωρητικά άψογες διακοσμητικά λύσεις,  είναι τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα της πιστής αντιγραφής προτάσεων από διακοσμητικές  στήλες και της παρανόησης ότι ...όλες αυτές οι προτάσεις ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια και επί του συγκεκριμένου σε όλα τα τραπεζάκια, όλων των καθιστικών... Βεβαίως και τα βιβλία και ο δίσκος με την καράφα και τα  ψηλά κηροπήγια κλπ.κλπ, διακοσμούν αριστοτεχνικά  ένα τέτοιο τραπεζάκι, καθόλου όμως πρακτικά αν  πρόκειται για το καθημερινό σας καθιστικό. 
Απλά επειδή, οτιδήποτε αποδεικνύεται στη πράξη αντιλειτουργικό, όσο όμορφο και κομψό κι αν είναι, ποτέ δεν θα σας εξυπηρετήσει 
κι αυτός είναι ο μοναδικός κανόνας που επιβάλλεται  να μην αγνοήσετε ποτέ, για οτιδήποτε κι αν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε ή να αλλάξετε στη διακόσμηση και  την οργάνωση του σπιτιού σας. 



Αν λοιπόν συνηθίζετε στο συγκεκριμένο τραπέζι να ...απλώνετε τα πόδια σας παρακολουθώντας τηλεόραση ή να "διοργανώνετε" πρόχειρα καθημερινά γεύματα στο καθιστικό σας, είναι προφανές ότι το να μετακομίζετε ένα κάρο διακοσμητικά αντικείμενα στο πάτωμα, για να βολευτείτε σαν άνθρωποι, είναι άσκοπο και εκνευριστικό.    



Ένα  χαμηλό βάζο με λουλούδια, κάποια τασάκια, αν καπνίζετε, και μερικά κεριά, είναι υπέρ του δέοντος αρκετά και πολύ πρακτική λύση να συγκεντρώσετε μικρού μεγέθους αντικείμενα που θέλετε να τοποθετήσετε πάνω σε ένα τέτοιο τραπεζάκι μέσα σ΄έναν διακοσμητικό δίσκο, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πως είναι διακοσμημένο με ένα μόνο, μεγάλο κεντρικό κομμάτι. 

Και μια που το έφερε η κουβέντα και τα ...κεριά είναι μια ακόμα κατηγορία αντικειμένων που επίσης είναι καλό να "μαζεύονται" σε συγκεκριμένα σημεία και να μην βρίσκεται και από ένα οπουδήποτε υπάρχει κενός χώρος να το ακουμπήσετε. Ειδικά αν είστε από εκείνους που ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνετε στον κόπο να τα ανάψετε και από καιρό εις καιρό απλά, τα... ξεσκονίζετε κι αυτά. 


Τέλος,  δώστε έμφαση σε κάποια στοιχεία που ενώ   υπάρχουν σε όλα τα σπίτια, ο ιδιαίτερος τρόπος που αξιοποιούνται σε ορισμένα, κάνει τη διαφορά... 
Για παράδειγμα,  οι περισσότεροι ...συνηθίζουμε να κρεμάμε κουρτίνες στα παράθυρα. Όμως το πως ακριβώς το κάνουμε και τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσουμε, μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εικόνα της ίδιας της κουρτίνας, του παραθύρου αλλά και του χώρου που βρίσκεται.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν ανάλογες  με το γενικό ύφος της δικής σας διακόσμησης -μοντέρνο ή κλασσικό-  επιλογές, μπορείτε να αλλάξετε  εύκολα και να βελτιώσετε  την όψη όλων των χώρων του σπιτιού,  αξιοποιώντας τέτοιου είδους επιμέρους διακοσμητικά στοιχεία, όπως τα υφάσματα και αξεσουάρ για τις κουρτίνες,  τα μαξιλάρια, τα κάδρα, κάποια ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα κλπ.
Το κόστος όλων αυτών των "μικροπαρεμβάσεων" και "ανακατατάξεων" και σε χρήμα και σε χρόνο είναι πολύ μικρότερο από πχ να αλλάξετε έπιπλα, μπορείτε να τις πετύχετε τέλεια χωρίς τη βοήθεια κανενός ειδικού, απλά μελετώντας αρχικά τους χώρους και κυρίως τις  ανάγκες σας και βέβαια με την απαραίτητη φαντασία.

    


                                                                          

Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,ΑΕΡΟΦΥΤΑ,1,ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΑ,2,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,4,ανακύκλωση,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,13,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,5,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,ΑΝΥΔΡΟΙ ΚΗΠΟΙ,2,αποθήκη,1,αποκριάτικα μακιγιάζ,1,αποκριάτικες κατασκευές,5,αποκριάτικες μάσκες,3,αποκριάτικες στολές,6,αποκριάτικη διακόσμηση,2,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,25,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,1,Βασιλικός,1,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,73,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,3,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,ΒΑΨΙΜΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,13,ΒΕΛΟΥΔΟ,1,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,4,βότσαλα,10,ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ,1,ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΙ,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,5,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,39,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,15,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,16,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,2,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,141,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,368,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,17,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,5,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,80,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ,18,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,13,διακοσμητικά μαξιλάρια,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,διακοσμητικά στεφάνια,4,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,37,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά mobiles,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,31,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,182,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,5,ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ,1,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ,2,ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ,1,εδαφοκάλυψη κήπων,1,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,9,ΕΛΑΤΟ,1,ΕΛΛΑΔΑ,1,εξοχικό,3,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,116,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,1,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,1,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,4,ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ,1,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,8,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,43,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,9,ζωγραφική σε τοίχους,1,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,2,ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,1,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,5,θαλασσόξυλα,13,ΘΕΡΜΑΝΣΗ,1,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,2,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,2,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,1,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ΙΚΕΑ,52,ΙΣΤΟΡΙΑ,1,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,2,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,9,καθρέφτες,12,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,ΚΑΚΤΟΙ,2,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΝΕΡΟ,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,81,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,41,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,45,καλοκαιρινή διακόσμηση,19,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,2,καλύμματα επίπλων,3,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,κάμπινγ,2,ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,4,καναπέδες,9,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,170,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙ - ΛΥΓΑΡΙΑ,1,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,5,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,38,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,52,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,23,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,5,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,3,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,4,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,7,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,4,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,41,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,κεραμίδια,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,79,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,274,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ,20,ΚΟΥΖΙΝΑ,61,κουζίνα,1,ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,5,κουρτίνες,13,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,6,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,8,μαξιλάρια πατώματος,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ,2,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,148,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,8,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,25,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,31,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,3,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,3,ξερές κολοκύθες,1,ξύλινα βαρέλια,1,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,40,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,97,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,44,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΑΥΓΩΝ,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,31,ΟΡΧΙΔΕΑ,1,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,30,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,34,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,32,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΝΣΕΔΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,ΠΑΡΤΕΡΙΑ,9,παρτέρια,14,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,46,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,4,πασχαλινά αυγά,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ BAZAAR,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,29,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,12,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΜΠΑΛΑΖ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,3,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,ΠΑΧΥΦΥΤΑ,25,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,4,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,17,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,ΠΛΑΚΑΚΙΑ,1,πλακάκια,10,ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ,1,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,2,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ-ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,18,ραπτική,5,ράφια,11,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,1,ριγέ,1,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,47,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,3,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,108,σαπούνι,1,ΣΕΜΕΝ,2,σεμέν-δαντέλες,9,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,15,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,27,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,15,στολές κλόουν,1,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,2,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,11,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,71,τεχνικές παλαίωσης,8,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ,1,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,11,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,11,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,21,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,2,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΚΟΝΣΟΛΕΣ,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,4,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,47,ύφασμα,37,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,ΦΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ,1,ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,6,ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,8,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,47,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,29,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,30,ΦΥΤΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,1,φωτισμός εξωτερικών χώρων,2,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,31,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,5,φωτογραφίες,4,ΧΑΛΙΑ,8,χαλιά,12,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,44,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,1,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,176,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,7,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ BAZAAR,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,103,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,58,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ,1,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΔΙΑΚΟΣΜΗΣH,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΚΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΑ,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,21,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,99,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,ΧΤΙΣΤΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,χωριάτικο στυλ,2,Χώροι για άτομα με κινητικά προβλήματα,1,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,AirBNB,4,Aithrio.com,1,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,11,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,collage,1,COTTAGE,1,country στυλ,3,Covid19,10,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,170,DIY ΕΠΙΠΛΑ,128,DIY έπιπλα,26,DIY ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ,4,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,29,DIY XALIA,5,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,629,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,1,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,E-SHOPS,1,Easy DIY,51,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,Garden Answer,1,graffiti,2,GREEN LIVING,15,HOME TOURS,211,HOTELS TOURS,33,HOTELSTOURS,1,Hundertwasser,1,ikea,9,illustradays,1,inart,1,instagram,1,INSTAGRAM HOMES,49,INTERNET,2,JAPANDI,1,Kintsugi,1,KOYZINA,1,laminate,1,led,3,ledokosmos,1,LEGO,3,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,natural christmas,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,PUZZLE,1,quilting,2,recycle,8,resin,3,retro,3,RETRO ΕΠΙΠΛΑ,1,reuse,37,Royal Design Studio,4,RUSTIC,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,11,STREET ART,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,upcycling,1,Valentine's Day,1,VELVET,1,video,2,videos,65,vintage,32,vintage κουζίνες,3,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,2,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,XEIROTEXNIKA,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Διακόσμηση του Σπιτιού -2-
Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Διακόσμηση του Σπιτιού -2-
Γενικές προτάσεις για ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Εσωτερικών Χώρων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhra1MdBcBJy5PmJhbh6mI5UlAAXRQvnEDOvfb1rkhNUZ2Ufhcu-HPjbn579d1el3BDTzl1iegVD_VOGL785D-4cb9ywxu-HqdXWWY6K4s2a3QjTlX0_d09MWvdEjqOD6YmBr17xDTxKLSX/s1600/whatilove%255B1%255D.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhra1MdBcBJy5PmJhbh6mI5UlAAXRQvnEDOvfb1rkhNUZ2Ufhcu-HPjbn579d1el3BDTzl1iegVD_VOGL785D-4cb9ywxu-HqdXWWY6K4s2a3QjTlX0_d09MWvdEjqOD6YmBr17xDTxKLSX/s72-c/whatilove%255B1%255D.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2009/11/2_20.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2009/11/2_20.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Δείτε τα όλα Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES Άρθρα Δείτε τα όλα ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Ιαν Φεβ Μαρ Απρ May Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content